Fitnessapparaten voor Thuis - Sporten en Afvallen

Afvallen gaat centraal met gezond eten en sporten.   Op zoek naar duurzame producten? Natuurlijke voeding, ecologische kleding, biologische gezondheidsproducten? Midgaardshop heeft het allemaal. En nog veel meer. Ontdek al onze categorieën en laat je verleiden door ons ruim assortiment aan duurzame producten. Gezonder en minder eten is het belangrijkste als je wilt afvallen. Door te sporten of te bewegen verbrand je meer calorieën, dit kan dus wel goed helpen bij het afvallen. Maar afvallen door alleen bewegen kost heel veel tijd. Het is daarom van belang om minder te eten dan je verbrandt. Het perfecte fitnesstoestel voor thuis is dé Home gym van Midgaardshop . Hou je van lichaamsbeweging, maar lukt het je niet altijd om die verplaatsing naar de fitness of gym te maken? Genoeg van dure abonnementen? Of wil je soms gewoon eens een korte pauze van een kwartiertje nemen om te bewegen? Dan is een homegym ideaal. 24/24u geopend, 7 dagen op 7 en bewegen wanneer het jou uitkom  

DUURZAME PRODUCTEN

Midgaardshop werd in 2000 opgericht door Tom Vandyck en Ann Van Ende en is een trendy lifestyle winkel, biologisch & eco-vriendelijk, met respect voor mens en arbeid. Met meer dan 20 jaar ervaring en met duurzaamheid, persoonlijke service en eerlijke handel nog steeds als belangrijkste pijlers bieden we de groene consument een ruim aanbod aan betere producten.   Voor de selectie van onze producten hanteren we steeds deze regels:
 1. onze producten dragen ecologische, biologische of sociale labels of zijn ambachtelijk vervaardigd
 2. onze producten zijn niet getest op dieren
 3. onze producten hebben een duidelijk nut en/of zijn een goede oplossing voor een probleem
 4. onze producten worden geproduceerd onder maatschappelijk verantwoorde omstandigheden: correcte verloning, geen kinderarbeid en goede werkomstandigheden
 5. onze producten zijn mooi gemaakt en brengen een estetische waarde in elke omgeving
Elk product werd voorafgaande door ons zelf getest zodat we altijd uit ondervinding weten wat we verkopen!

Verleden Tijd Sporten

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de goedkopere modellen geen goede keuze kunnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt met de beste loopbanden op vlak van prijs-kwaliteit. Zo vind je gemakkelijk een loopband dat goed bij je noden past. Focus Fitness Jet 2Zowel geschikt voor beginners als voor iets gevorderde roeiers.

Waarvan 7 zelf programmeerbare zodat je steeds een goede training kunt volgen. 2. Crosstrainer, De crosstrainer is een vaak onderschat fitnessapparaat voor thuisgebruik - eiwitten voor of na het sporten. Niet alleen vind je snel betaalbare modellen, het heeft ook heel wat voordelen in vergelijking met andere type toestellen. Bij een crosstrainer wordt je lichaam bijvoorbeeld gespaard van schokkende bewegingen.

Door de soepele beweging die je lichaam maakt moet je inspanningen leveren zonder je botten, pezen etc te belasten. Dat maakt van de crosstrainer een ideaal toestel voor mensen die herstellen van een blessure alsook voor senioren - avontuurlijke sporten. In tegenstelling tot een loopband, hometrainer of spinning fiets train je bij een crosstrainer ook actief je armen.

Op die manier zorgt de crosstrainer voor een uitgebreidere workout dan de meeste andere fitnessapparaten voor thuisgebruik. Ook voor de crosstrainers hebben onze experts een lijst gemaakt met de beste keuzes. 3. Live coach. Hometrainer, Een klassieker onder de fitnessapparaten voor thuis is de hometrainer. De hometrainer is niet te verwarren met spinningfiets (ook wel spinningbike genoemd).

Uiteindelijk komt het er op neer dat een hometrainer een toestel is dat voor een groter publiek de beste keuze is. Met een hometrainer kun je werken aan je conditie, herstellen van een blessure maar ook afvallen - actieve sporten. Combineer dit dan nog eens met de allerbeste afvalpillen en je bent zo die overtollige kilo's kwijt (Yoga mat). opkomende sporten.

Gezond Sporten

Net doordat je met het toestel zoveel verschillende kanten op kunt, is dit apparaat geschikt voor elke leeftijd, conditie of sportieve doelstelling - sporten voor thuis. Ben je een echt doorgewinterde wielrenner, dan kies je beter voor de spinningfiets. Bij deze laatste lijkt het net iets meer alsof je echt op de baan aan het fietsen bent.

Zodat je niet gestoord wordt door lawaai tijdens een rustige training. Zodat je steeds een training kunt vinden dat bij je doelstellingen past (sporten met hernia onderrug). 4. Roeitrainer, De roeitrainer is de laatste jaren aan een opmars bezig op vlak van populariteit. Hierbij moeten we wel zeggen dat de roeitrainer in de sportschool wel aan populariteit wint maar dat de verkoop voor thuisgebruik eerder beperkt is.Nochtans kan de roeitrainer voor heel wat mensen een interessante keuze zijn. Personal trainer. Het voordeel aan een roeitrainer is dat je niet enkel je conditie verbetert maar ook tegelijkertijd goed aan spieropbouw werkt. Bovendien train je zowel je boven- als onderlichaam met één toestel. Iets wat met de meeste andere cardio fitnesstoestellen niet mogelijk is.

Tel daarbij op dat er erg compacte versies van roeitrainers bestaan en je snapt al snel waarom dit toestel volgens ons ondergewaardeerd is. 5. Spinningfiets, De spinning fiets wordt ook wel eens gezien als de hometrainer voor ervaren sporters. Een spinningfiets is waarschijnlijk de dichtste benadering tot het echte fietswerk.

Heb je er genoeg van om elke week naar de sportschool te moeten gaan om vervolgens heel wat geld te betalen voor een spinningsessie? Dan is het voor jou zeker een goede keuze om dergelijk toestel aan te schaffen voor thuisgebruik. Mason jar. Je zou er van versteld staan hoe snel je het toestel hebt terugverdiend én hoeveel tijd je bespaart.

Gezond SportenBeste kracht apparaten voor thuis, Als het je doelstelling is om thuis conditie op te bouwen, dan kies je best voor een cardiotoestel. Wil je echter spieren kweken, dan zal een kracht toestel je meer van nut zijn. Er bestaan heel wat verschillende kracht apparaten. Hieronder bespreken we de belangrijkste - Gezond sporten.

Die krachtoefeningen zijn gebaseerd op je eigen gewicht. Denk daarbij aan Sit Ups, Crunches, Plank oefeningen, Push Ups ... 1. Krachtstation, Een krachtstation is onder de krachttoestellen de grootste investering. Maar ook binnen de krachttoestellen zijn er zowel goedkope als dure toestellen - sporten met nieuwe tattoo. Voor minder dan €300 kan je al krachtstations voor thuis vinden waar je heel wat oefeningen op kunt doen.

Dumbells, De Dumbells zijn erg geliefde producten. Live coach. Voornamelijk omdat je er veel oefeningen mee kunt doen én ze erg gemakkelijk op te bergen zijn. Bij veel dumbell sets krijg je ook nog eens een opbergdoos die je gemakkelijk in de kast kunt opbergen of onder het bed schuiven. De iets minder populaire maar zeker ook noemenswaardige variant van de dumbells zijn de kettlebells.Pull up bars, De pull up bar is iets minder veelzijdig maar kan ook erg compact zijn - wat eten voor sporten. Er zijn namelijk modellen die je aan de deurlijst kunt ophangen. Heb je voldoende plaats in huis dan kan een Pull Up Rack ook een optie zijn. Zoals de naam al doet vermoeden dient de Pull Up bar om jezelf aan op te trekken.

Gezond sporten, dat is ook gezond eten

Niet alleen topsporters, maar ook recreatieve sporters plukken de vruchten van gezonde eetgewoontes. Een gezonde levensstijl, dat is immers meer dan sporten en bewegen alleen. Gezond eten betekent de juiste balans vinden tussen de ingrediënten die je lichaam nodig heeft. Dat zijn: vetten, koolhydraten, eiwitten, vezels, mineralen, vitaminen en water. Gezond eten: wat is dat nu precies? In de media verschijnen zoveel tegenstrijdige berichten dat je op den duur het bos door de bomen niet meer ziet. Daarom verzamelde het Vlaams Instituut Gezond Leven alle kennis over gezonde voeding.

Tips voor een gezond leven

Of je dagelijkse inspanning nu bestaat uit een flink stuk wandelen, fanatiek hardlopen of een teamsport als bijvoorbeeld voetbal of hockey. Alle vormen van beweging zijn goed voor je lichaam. Beweging en sport kunnen bijdragen aan het verbeteren van je conditie, aan het groeien van je spieren en het verliezen van gewicht. Gezond eten en drinken helpen daarbij. De drie grondslagen van de voedingsdriehoek (Eet in verhouding meer plantaardige dan dierlijke voeding; Vermijd ultrabewerkte voeding zoveel mogelijk; Verspil geen voeding en matig je consumptie) vormen de basis voor tien Gezond Leven tips. Zo willen we jou bewustmaken van gezonde voeding en je motiveren om er zelf mee aan de slag te gaan.
 1. Neem plantaardige producten als basis voor elke maaltijd
 2. Beperk je inname van producten met dierlijke oorsprong
 3. Drink vooral water
 4. Kies zo weinig mogelijk voor ultrabewerkte producten
 5. Varieer en zoek alternatieven
 6. Eet op vaste tijdstippen en samen met anderen
 7. Eet bewust en met mate
 8. Pas je omgeving aan
 9. Werk stapsgewijs
 10. Geniet van wat je eet!

Navigation

Home

Latest Posts

Mobilhome Hymer

Published Mar 10, 23
10 min read

Dakairco Mobilhome

Published Mar 08, 23
10 min read

Bpm Auto Verkopen

Published Feb 16, 23
8 min read